Üdvözöljük a HEDERA Étterem  honlapján!

hedera

Engedje meg, hogy pár szóban bemutatkozzunk Önnek és megpróbáljuk bebizonyitani miért is vagyunk biztosak abban, hogy ha még nem volt szerencsénk személyesen is találkozni, erre hamarosan sorkerül!

Hajdújáráson talál meg bennünket, ahol Remete Károly és családja már 1992 óta foglalkozik vendéglátással. Az elmúlt évek során szerzett tapasztalata tükröződni fog az Ön tanyérján avagy a benne található tökéletesen elkészitett ételen, minden szelet rétesen, inycsiklandozó tortán vagy melegen gőzölgő friss töpörtős pogácsán. De a tanulás, az alkalmazkodás és újitás nem áll meg. Ez egy olyan szakma, melyben az ember soha nem lehet elégedett, mindig az újabb, a jobb és a tökéletesebb felé törekszik, mindezt egyetlen okbol: hogy a Kedves Vendég mindig megtalálja az Őt megillető helyét az asztalnál.

Az Étterem mostani kapacitása 100 vendég fogadására alkalmas, viszont 2015 áprilisától ez a szám megnövekedett az új kert segitségével, amely újabb 120 vendég számára elegendő. Megbeszélés alapján szervezünk különböző családi összejöveteleket, születésnapokat, osztálytalálkozókat és egyebeket. Ha igény mutatkozik rá, élő zenét, italkülönlegességeket és hazi borokat biztositunk hogy a hangulat kellően jó legyen. Tökéletesen összehangolt csapatunk segitségével vállalunk nagyobb létszámú lakodalmakat is. Házhoz is szállitunk, hiszen tudjuk, hogy ezzel is könnyiteni tudunk egy otthon megszervezett ünnepségen. Vasárnaponként gazdag svédasztalos ebédet kinálunk.